Beton Ciré

Wat is beton ciré ?

Met beton ciré heeft u een zeer uniek afwerkingsmateriaal in handen dat geschikt is voor het waterdicht en slijtvast afwerken van elke vloer, wand of zelfs meubels.

Bovendien kan beton ciré worden gebruikt in zowel droge als natte ruimten, wat het ideaal maakt voor toepassing zowel thuis als op de bedrijfsvloer. Beton ciré is een cement of betonachtig poeder dat vermengd wordt met resin.

Wanneer de steenmortel geplaatst en gedroogd is, ontstaat er een steenachtige structuur. Dit is de beton ciré! Beton ciré is de keuze voor een onderhoudsvrije afwerking van uw vloer, wand of meubels. Zelfs bij intensief gebruik zal beton ciré u niet in de steek laten!

Bij De Meubelspecialist Friesland kunt u terecht voor beton ciré meubels op maat

Beton Ciré is zeer hard en onderhoudsvrij

Hierdoor zijn Beton ciré vloeren geheel slijtvast en onderhoudsvrij. Betonlook of beton ciré is ideaal voor toepassing in droge én vochtige ruimten waar intensief gebruik de norm is.

Beton ciré is waterdicht

Wist je dat ‘gewreven beton’, wat de Nederlandse betekenis is van het Franse Beton Ciré, helemaal waterdicht is? Hierdoor is beton ciré goed te gebruiken in vochtige ruimten, zoals de keuken of badkamer. 

Beton ciré is geschikt voor vloer, wand en meubel

Wist u dat beton ciré gebruikt kan worden voor meer dan alleen de vloer? Het is geen enkel probleem om de wanden en meubels te voorzien van een prachtige beton ciré deklaag. Hierdoor gaat het met beton ciré afgewerkte oppervlakte jarenlang mee. En omdat beton ciré dus geheel onderhoudsvrij is, is het ook nog eens een zeer voordelige investering zonder terugkerende kosten.

Bij De Meubelspecialist Friesland kunt u terecht voor beton ciré meubels op maat

Beton ciré oogt warm en natuurlijk

De prachtige afwerking van beton ciré zorgen voor een warme, natuurlijke look in uw huis of bedrijfspand. Ook is de betonlook prima te combineren met andere natuurproducten zoals hout en steen. Het resultaat van de beton ciré toepassing oogt warm en natuurlijk.

Bij De Meubelspecialist Friesland kunt u terecht voor beton ciré wensen op maat aan de Beurtvaart 16 in Dokkum